Opskrift på pizza-vafler og vind Tefal Snack Collection

tefal

I de sidste par uger, har jeg bagt mange vafler. Jeg har nemlig modtaget Tefals nye Snack Collection, som en af jer også har mulighed for at vinde i dag.

Tefals nye maskine er en 12-i-én maskine, hvor du kan købe 12 forskellige plader til. Derfor er maskinen meget mere end blot et vaffeljern. Til maskinen følger der belgisk vaffel-jern og og clubsandwich-jern med. Resten kan tilkøbes.

Jeg valgte at anmelde belgisk vaffel-jern og pandekageplader. Jeg har længe gerne ville prøve at lave de store belgiske vafler, så dette var en oplagt mulighed. Jeg har forsøgt med sundere bananvafler, snickers vafler og disse pizza vafler. Alle blev virkelig skønne! Da jeg var lille var noget af det bedste jeg vidste, at få en belgisk vaffel med softice og syltetøj på. Mums! Men nu kan jeg endelig lave en sundere udgave.

Derudover har jeg bagt bananpandekager i pandekage-jernet, som virkelig er en med måde at bage små pandekager på.

Men nu til konkurrencen.

I samarbejde med Tefal har jeg fået lov til at give én maskine væk til én af jer. For at deltage i konkurrencen skal I smide en kommentar til dette indlæg, hvor I fortæller om jeres yndlingsvafler :-) Jeg trækker vinderen om 1 uge, altså mandag d. 20. april (som jo også er dagen hvor jeg rejser, juhuu!).


★ PIZZA VAFLER – 4 STK (2 PERSONER) ★

Vafler

2 æg

½ tsk salt

1 tsk bagepulver

1 dl mælk

2 dl majsmel

1 spsk olie

Fyld

Tomatsauce – jeg har brugt en økologisk pizzasauce fra REMA1000.

Ost

 1. Blend ingredienserne til vaflerne sammen.
 2. Bages i vaffeljernet.
 3. Mens vaflerne bager, tænkes oven på 200 grader.
 4. Når vaflerne er færdige, kommes der tomatsauce og ost på.
 5. Bages færdige i ovnen, til osten er smeltet.*

* Vaflerne kan sikkers også bages færdige med ost i vaffeljernet. Dette har jeg dog ikke forsøgt mig med.

tefal-5 tefal-6 tefal-3

// Indlægget er udgivet i samarbejde med Tefal. Jeg skriver kun om produkter, som jeg selv har testet og kan stå inde for. 

Print Friendly

220 kommentar

 1. Pernille

  Åh, hvor ville jeg gerne vinde denne! Jeg har længe manglet et vaffeljern, og det er da for smart, at man kan skifte pladerne ud og have mange maskiner i én :) Det ville være perfekt i mit lillebitte tekøkken…

  Mine yndlingsvafler (som jeg altid laver, når jeg kan hugge min mors vaffeljern ;)) må helt klart være chai-vafler! Blander bare lidt David Rio-chaipulver (den sukkerfri variant) i dejen og vupti, så er der lækre, krydrede vafler. Smager supergodt med en god vaniljeis og et lille drys kanel

 2. Christine

  Jeg har meldt mig i koret af vaffel-entusiaster. Jeg er helt vild med at lave vafler af spinat og lidt kikærtemel. De er helt perfekte at have med på madpakke til de lange dage på universitetet. Jeg kunne dog virkelig godt tænke mig, at have en rigtig vaffelmaskine, så jeg kunne lave dem mere sprøde- jeg har silikoneformen fra Lekué, der er praktisk – men maskinparken måtte gerne udvides.

 3. Sara Twete

  Mine yndlingsvafler er de klassiske ægge-vafler, som kan bruges til både det søde og det salte køkken.
  Opskriften jeg har stammer fra 1972 og er en ægte svensk opskrift.
  Hvis jeg vandt konkurrencen ville jeg være i stand til at servere lækre vafler til min gamle kære mor, som er hende jeg har fået opskriften af. Vaffeljernet (også fra 1972) er desværre gået i stykker, så det vil være en glædelig overraskelse igen at kunne servere friske vafler for hende :)

 4. Mie Normand

  Dén ser bare super smart ud. Dejligt at de har pustet liv i deres gamle multifunktionsmaskine :)

  Mine ynglings vafler er klart de helt klassiske med en sød smag af vanilje :) også gør det jo ingenting hvis de er sundhedsoptimeret. Jeg anvender oftest banen, havregryn, æg og æggehvide. Igen vanilje, og lidt kanel og kardemomme :) ynglings topping er æblemos med kanel og sukrin gold blandet på :) mums!

 5. Louise H

  jeg er mest til de klassiske – en omgang belgiske vafler med vanilleis og jordbærsyltetøj.. Mmmh! Dog ville jeg prøve at lave dem i en grovere udgave, hvis jeg vinder!

 6. Årh hvor skøn en konkurrence!

  Mine yndlingsvafler er helt sikkert bananvafler uden gluten og sukker :) og så skal de lige toppes med skyr, bær og mørk chokolade. Perfekte som en luksusmorgenmad eller som dessert :)

  God søndag!

 7. Sikke en dejlig konkurrence! :D Det kunne være rigtig fedt, at eksperimentere med belgiske vafler.
  Mine yndlingsvafler er glutenfrie og laktosefrie, med bl.a. kokosolie, vaniljepulver, kanel og æg, sødet med banan :) vi laver dem efterhånden ret tit herhjemme, uh de smager bare så godt!

 8. Jeg har en endnu ikke prøvet at lave vafler i mit eget køkken, da jeg aldrig har ejet et vaffeljern. Det er skidt! Så kan simpelthen ikke sige noget om mine yndlingsvafler. Men jeg ville elske at forsøge mig med en masse forskellige slags :) Ideer er der nok af! Tak for en masse lækker inspiration :)

 9. Åhhh, jeg vil gerne vinde :-) Mine yndlingsvafler er helt simple bananvafler med kokosmælk og maaaaasser af chokolade!

 10. Hvor ser de lækre ud :-O

  Jeg har kun prøvet almindelige vafler, men de er nu også meget gode.

  Hvis jeg vandt et vaffeljern, vil jeg prøve med madvafler med broccoli :-)

 11. Vafler med chokolade, banan og lidt is ovenpå.

 12. Lækker konkurrence! Vil elske at vinde :-)
  Mine yndlingsvafler må være mine mormors klassiske vafler med hjemmelavet is til!

 13. Vil virkelig gerne vinde denne maskine :-)!!! Elsker belgiske vafler men også vild med de bagels og panini maskinen kan lave

 14. Nøj hvor ser de lækre ud, de må prøves!

  Mine favoritter er bananvafler, tilsat peanutbutter og kokosmel, toppet med smeltet chokolade og lidt vanilleis

 15. Det lyder virkelig som et must-have jern

 16. Julie Hedegaard

  min ynglingsvaffel er den klassiske vaffel – mums

 17. Josephine

  Jeg elsker en helt almindelig hjertevaffel med masser af syltetøj og sukker. Det minder mig om da jeg var mindre og solgte en masse vafler med min spejdergruppe for at tjene penge til at komme til Cuba med :)

 18. Anne Muurholm

  Lækker konkurrence. Mine ynglings vafler må blive sweet potato vafler, som smager skønt sammen med laks… Mums

 19. Josefine lauritsen

  Jeg elsker min mors hjertevafler med syltetøj, men hendes jern er gået i stykker, så jeg vil give det til hende hvis jeg vandt, så vi igen kan nyde hends vafler sammen.

 20. Pernille

  Min ultimative yndlingsvaffel må være en helt klassisk belgisk vaffel med softice – virkelig lækkert!
  Så håber at jeg vinder, og kan forkæle min kæreste med masser af vafler :-)

 21. Kirstine Rom

  Lækker opskrift og lækker konkurrence! Jeg må indrømme, at jeg aldrig rigtig har haft mulighed for at eksperimentere med forskellige varianter af vafler, da vi ikke har haft et ordentligt vaffeljern i mit hjem – øv øv :-(
  De gange jeg har fået vafler hos andre, har det været helt almindelige vafler med vanilje, toppet med flormelis/sukker og syltetøj. Og så er den belgiske vaffel med softice heller ikke så dum ;-)
  Så det ville da være fantastisk at vinde sådan et!

  Tak for en rigtig god blog – skønt med så mange lækre vegetar opskrifter :-)

  Mvh. Kirstine

 22. Natascha

  Jeg synes snickersvafler med en kugle vanilleis og hakket mørk chokolade er helt fantastisk :-)
  Krydser fingre!

 23. Min yndlings vaffel er lavet med fuldkorns ølands-hvede, spinat og revet ost f.eks.gouda.
  Spiser dem med røget ørred eller hellefisk og en lækker rygeostcreme.
  Jeg har et gammelt grimt vaffeljern,så et nyt ville virkelig være super – og så alle de muligheder der er med dette jern!

 24. Min yndlingsvaffel er en helt alm. eller belgisk med god vanilieis og revet chokolade :)

 25. Åh hvor lækkert, jeg vil meget gerne eksperimentere med de forskelligeplader!

  Mine ynglingsvafler er bananchokovafler, som skal spises med en masse lækre bær. Jeg mangler dog bare et vaffeljern til at lave dem :D

 26. Hvad skete dermed oldes opskrift på vafler
  Dem elsker jeg sku stadig. De er møj usunde, men så lækre. Men sundheds mæssigt kan jeg kun melde mig på bølgen om anderledes vafler. Er med på at prøve pizza vaflen. Genialt til rester en søndag.

 27. Det kunne være så skønt, at finde sådan et super smart vaffeljern! :-) håber det bliver mig!

  Jeg har ikke prøvet så mange forskellige vafler (desværre!), men dem jeg ofte laver er bananvafler! De er altså bare super gode, nemme og sunde :-) så bliver det ikke bedre :-)
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at prøve at lave de pizza vafler, som du laver – de ser lækre ud :-)

 28. Caroline Olesen

  Hej Stinna! Jeg vil SÅ gerne vinde dette vaffeljern, da jeg elsker ALT, der har med vafler at gøre <3 specielt belgiske vafler med soft ice, mums!

 29. Michelle isabella

  Klassiske belgiske vafler med vaniljeis og chokolade på toppen. Yummy!

 30. Mine yndlingsvafler er toppet med banan og nutella – den kombination dør aldrig! ;-)
  Jeg krydser fingre!

 31. Jeg tror bare, at jeg elsker alle slags vafler – de søde, de sunde og “rigtig-mad-vafler” lige som dine lækre pizzavafler i indlægget.

  Jeg har hørt meget godt om Tefals nye maskine, så jeg vil da krydse fingre for, at den skal hjem til mig på Nørrebro :)

 32. Jeg tror bare, at jeg elsker alle slags vafler – de søde, de sunde og “rigtig-mad-vafler” lige som dine lækre pizzavafler i indlægget.

  Jeg har hørt meget godt om Tefals nye maskine, så jeg vil da krydse fingre for, at den skal hjem til mig på Nørrebro :)

 33. Jeg har faktisk aldrig nogensinde prøvet at lave en vaffel selv, da jeg ikke ejer et vaffeljern. Jeg er helt tosset med en belgisk vaffel med is, men jeg vil virkelig gerne prøve at lave nogle af de lidt sundere alternativer, som kan spises som et af de tre store hovedmåltider. God søndag!

 34. Jeg har faktisk aldrig nogensinde prøvet at lave en vaffel selv, da jeg ikke ejer et vaffeljern. Jeg er helt tosset med en belgisk vaffel med is og chokolade, men jeg vil virkelig gerne prøve at lave nogle af de lidt sundere alternativer, som kan spises som et af de tre store hovedmåltider. God søndag!

 35. Åh, hvor ville jeg gerne vinde denne :)
  Mine yndlingsvafler må nok være de klassiske med syltetøj og sukker. Lidt blåbær i dejen gør også underværker!
  Vinder jeg dette vil jeg prøve at lave kakao/chokoladevafler, med en ordentlig omgang vaniljeis og friske bær på toppen! :)

  God søndag!

 36. Kathrine S

  Min yndlingsvaffel må være en helt klassisk med sukker og marmelade, mmmh :)

 37. Maja Dam-Jensen

  Det er da herre smart det jern! Det ville jeg da gerne eje :)

  Mine yndlingsvafler den helt klassiske opskrift med alle de syndige ingredienser i og så gerne toppet med noget skyrcreme med blåbær i ;)

 38. Min yndlings må blive den klassiske belgiske vaffel! Bliver den serveret med en god omgang vanilje- eller chokoladeis, har man i den grad fundet vejen til mit madelskende hjerte :)

 39. Ååh hvor ville det være dejligt at vinde Tefals super sprøde Snack Collection jern, da mit eget vaffeljern gik i stykker for et stykke tid siden. Jeg nåede dog at få eksperimenteret med forskellige vaffelblandinger inden. Til frokost var det især et hit at lave spinatvafler med boghvedemel, hvor jeg kom laks og en dressing af skyr blandet med citron, dild, salt og peber ovenpå.

 40. Signe H. Jensen

  Min yndlings vafle må helt sikkert være en gammeldags vaffel

 41. Lene Hauberg

  Mmmmm vafler…mums og fantastisk der dukker så mange flere muligheder op. Er helt klart stor fan af belgisk vaffel med hjemmelavet is med lakrids og så ingefær/jordbær marmelade på :-p

  God solskinsdag – og rejse :)

 42. Ihhh det er så sejt, det her vaffeljern/ alt-muligt-andet-jern! Jeg har savlet læænge over det og netop skrevet det på ønskelisten, hihi! Mine yndlingsvafler er nok de helt klassiske søde, men jeg vil nemlig også gerne prøve bananpandekagedejen til vafler, så det måske går lidt nemmere. :-)

 43. Selvom der findes et utal af måder de kan laves på, må yndlingsvariant næsten være den gode gammeldags klassiker – sprøde, søde og så gerne med med en klat flødeskum, jordbærsyltetøj og lidt friske bær.

  Det kunne være så lækkert at vinde!

 44. Det må være den helt klassiske gammeldags belgiske vaffel med en god vanilje softice :)

  Jeg kunne dog godt tænke mig at udforske de sundere alternativer som fx med sandwich vafler evt. med spinat.

  … Og så vil den bringe SÅ meget glæde hos min kæreste, der nok ville holde sig til de usunde sukker vafler <3

 45. Først: Hvor ser de lækre ud disse pizzavafler!! Hvis jeg vinder vaffeljernet er det de første jeg skal teste :-)

  Mit eget vaffeljern er et jeg har arvet efter min oldemor, så det er efterhånden ret gammel – og slidt!
  Så jeg har ikke fået afprøvet så mange vaffelopskrifter!

  Udover de klassiske, “almindelige” hjertevafler, så er min favorit helt klar spinat vafler!! – super lækre at have med i madpakken og kan spises med god samvittighed – nåh ja og smagen er helt fantastik! :-)

 46. Louise E

  Jeg har aldrig ejet et vaffeljern og har derfor kun prøvet den klassiske belgiske vaffel, som i min verden skal serveres med softice og varm chokolade sovs… Mums..

 47. Hvor er det smart!

 48. Mia Rasmussen

  Min yndlingsvaffel er lavet med banan og så skal den toppes med vaniljeskyr og jordbær! Mums det er lækkert

 49. Lækker konkurrence! Er lige netop på markedet efter mit første vaffeljern, da jeg er lidt træt af at låne min mors hele tiden ;-). Elsker at lave morgenmadsvafler, putter gerne banan i. Det er så lækkert. Topper gerne med græsk yoghurt, bær og kokosflager. Det er så lækkert!

 50. Pernille

  Det er da en super fed konkurrence! Jeg er selv fuldstændig vild med vafler og mine yndlings er for tiden nogle kokos-bananvafler med svesker. Det er en opskrift, jeg selv har eksperimenteret med. Jeg vil virkelig gerne forsøge mig mere inden for frokostvafler, da det ikke er noget, jeg har gjort så meget i!

 51. ej en fantastisk anordning! Jeg elsker vafler i alle afskygninger. Klidmosters sundwiches skal prøves! Også de der snickers vafler lyder da også såå lækkert!!!

  Lise

 52. Camilla H

  Åhhh jeg elsker bare belgiske vafler med softice – mmmm mmmm mmmm :)

 53. Sofie Abrahamson

  Min yndlingsvaffel må nok være den klassiske belgiske med chokoladesovs – en gammel tradition jeg har med familien, hvor vi altid spiser det i december måned i Tivoli til julemarked :) Mmmh’! Ejer desværre ikke selv et vaffeljern, så har ikke haft mulighed for at afprøve det hjemme. Defor håber jeg virkelig jeg vinder, så jeg kan også kan få afprøvet at lave en lidt sundere udgave, som man kan tillade sig at spise lidt oftere ;) hehe.

 54. Linn Walberg

  JUBIIII :D …sikke en vildt FAANTASTISK maskine! :) Uiih, altså – jeg var jo slet ikke klar over alle de MAAANGEE skønne muligheder der er for, at lave sådanne SUPER LÆKRE vafler :) Nøøøj, ummh ;)

  Hvor er det bare en SKØN præmie! -Så skal der rigtig gang i vaffel-bagningen! :D

  Hmm, jeg troede faktisk, at min yndlings-vaffel var den Belgiske med is og friske bær – men må da nok erkende at, efter at have læst alle de andres favotitter, er min YNDLINGS nok også deriblandt ;) …Der er ihvertfald et par stykker der HELT KLART skulle afprøves :D …mmh ;)

  Ha’ en rigtig dejlig søndag og god tur den 20. :D

  Mange solskinshilsner fra

  Linn

 55. Christina

  Yndlings vaflerne er mine proteinvafler med en masse æg, vaniljeproteinpulver, sukrin gold mm. Men vigtigst! En masse topping: Chokolade, proteinbar, peanutbutter og frugt

 56. Jeg har ikke endnu haft den dejlige fornøjelse selv af eje et vaffeljern. Men min ynglings vaffel med softice med chokoladesovs. Men ville gerne lærer at lave sundere vaffeler.

 57. Charlotte Sørensen

  Mine yndlingsvafler er de klassiske med is og sukker. Vafler er for skønt!

 58. Caroline

  Hvor er det bare super smart!

  Jeg er ny på vaffel-området, men mine yndlingsvafler må sweet potato vafler, som kan spises til frokost eller aftensmad!
  Selvom jeg også de rigtig vild med banan-kanel-vafler til morgenmad :-) :-)

 59. Tak for konkurencen
  Mine yndlings vafler er helt gammeldags hjertevafler med jordbær syltetøj.

 60. Ej, en skøn konkurrence.
  Jeg er vild med versionen, lavet på mandelmel og banan, som toppes med hjemmelavet flødeis og hindbærsovs.

 61. Når det skal være sundt er squashvafler med røget laks og spinat virkelig en lækker frokost, men når den søde tand skriger, så er min favorit stadig en god gammeldags vaffel med en kugle vaniljeis rørt med peanutbutter og mørk chokolade – mums!

 62. Japansk inspireret vaffel med sesam og matcha lagt sammen med anko (sød bønnepaste). Mmmm

 63. Pia Edelskov

  Hvor ville jeg dog gerne vinde denne vidunder maskine, så jeg kunne prøve nogle af de nye lækre opskrifter af, så der bliver postet på diverse blogs, jeg kender kun belgiske vafler

 64. Vafler kan man aldrig få for mange variationer er, men hvis jeg skal udpege en, der overgår de andre, er det sweet potato vaflerne! De er super lækre og søde, og så minder de mig om mit sabbatår på Australiens østkyst. Så det ville være skønt at vinde tefals snack collection, så jeg kunne drømme mig tilbage til “Down Under” :-)

 65. Jeg har engang fået spinatvaffel toppet med laks og dild-creme – det smager fantastisk :-)

 66. Anne-Sofie

  Mega fed konkurrence! Den er perfekt til et lille køkken!
  Min yndlingsvaffel er nok bare en god gammeldags belgisk vaffel med is!

 67. Jeg ville elske at vinde denne konkurrence!!! Jeg elsker vafler, helst de helt almindelige med flormelis og marmelade, men når jeg så ser alle de vaffel opskrifter på alle mulige blogge, så får man virkelig lyst til at prøve noget nyt

 68. Jeg har faktisk ikke rigtigt prøvet alle de der forskellige vafler, som man kan få. Blev aldrig helt vild med belgiske vafler, fordi det ligesom.. knitrede mellem tænderne? Haha jeg ved det ikke, men jeg er stor fan af de sunde bananvafler! De “knitrer” ikke, de er tilpas søde og jeg elsker dem med lidt yoghurt ovenpå sammen med frosne hindbær og peanutbutter eller hakkede mandler. HAPS!

 69. Åhhh alle vafler er jo så fantastiske !! :-D men elsker især de “forklædte” vafler, der smager syndigt men stadig er fyldt med sunde ting!:-)

  Mine yndlings vafler må nu være en super super nem opskrift jeg laver tit! Den er både vegansk, sund og uden sukker:-)

  Det eneste man bruger er bare banan, havregryn, vand og birkes som blendes!

  Det bedste er at man altid kan tilføje lidt ekstra til hvis man vil!:-) jeg elsker også at toppe med kokosflødeskum namme Nam!

 70. Fed konkurrence! Jeg er (ligesom stort set alle i bloggerland lige for tiden) kæmpefan af vaffeljernet – man kan jo lave alt!

  Min yndlingsvaffel er s’moreffels, som egentlig bare er en klassisk vaffel, gerne lavet på grahamsmel, og så bagt med skumfiduser og mørk chokolade. Let at lave, men alt for lækkert :)

 71. Isabella

  Med et splinter nyt og lækkert vaffeljern vil jeg især bruge den til en sund udgave som erstatning for rugbrød til frokost :) god dag!

 72. Karoline Egelund

  Jeg har ikke prøvet meget andet end belgiske vafler (som er virkelig gode!)
  – Men på næsten alle blogs nu om dage, er der sååå mange lækre opskrifter på vafler, som man virkelig får lyst til at prøve! Lige fra vafler med grøntsager til frokost/aftensmad, til lækrere og sundere versioner til morgenmad! :-D

 73. Ditte Snedker

  Jeg er ikke så meget til søde vafler, så mine ynglings er de salte vafler. En af favoritterne er spinatvaffel toppet med laks, stenbiderrogn og dildcreme.
  Din opskrift på pizzavaffel lyder virkelig god, så den skal hel klart prøves :) Og ku være lækkert, at afprøve den i et helt nyt vaffejern :)
  Go søndag

 74. Jeg elsker en klassisk vaffel med lidt syltetøj på! Specielt i efteråret når jeg tager med min familie på kongskildemarked, smutter vi altid forbi den årligt tilbagevendende stand, hvor der står en mor og hendes søn og bager vafler i stride strømme.

 75. Mine yndlingsvafler er helt klart belgiske vafler med softice – der findes ikke noget bedre en varm sommerdag. Jeg håber derfor også at være den heldige, så jeg selv kan forsøge mig med de forskellige varianter :)

 76. Mine yndlingsvafler må være citronvafler med vanilleis eller spinatvafler med laks, uhm! :)

 77. Charlotte

  Jeg elsker vaffel med is :)

 78. jeg er vild med spinat vafler med laks :) det er en favorit :)

 79. Det er simpelthen det smarteste multi-jern jeg længe har set!
  Åhh, ynglingsvaflen, den er svær! Af søde må det være bananvafler, med skyr og bær som tilbehør. Spinatvaffel med flødeost og laks ovenpå er bestemt heller ikke dårlig!

 80. Nicolai K

  Klart belgiske vafler med is og syltetøj – uhmmm!

 81. Chatrine

  Jeg må bare eje dét vaffeljern! Og når det nu oven i købet er min fødselsdag på mandag, ville det da være en dejlig ekstra gave at få :)

  Derudover elsker jeg bare vafler, i alle afskygninger :) men især dem med chokolade og banan :) :)

 82. Maria Birch

  Hej Stinna..

  Først og fremmest, en fantastisk blog du har og meget inspirerende.. :)

  Og fantastisk konkurrence, hvem elsker ikke vafler?

  Da jeg ikke har et vaffeljern, har jeg ikke eksperimenteret så meget.. Men de alm. Smager nu meget godt ☺️ Håber heldet er med mig i denne omgang for så skal der da afprøves nye opskrifter

 83. Min favorit-vaffel er min fars :-) Han inviterede hver år en søndag i advent til bagte vafler, som han lavede med kærnemælk og fløde, _ Dem kommer jeg til at savne. Min far døde i december.

  Jeg har selv bagt nogle med kikærtemel, en anden model med spinat og en tredie med rødbeder. – men lidge tænker jeg vist bare: Min fars vafler er de bedste:-)

  Kh
  Hanne

 84. Katrine Jensen

  Jeg er helt vild med klassiske vafler med blåbær i dejen og is til.

  Skal det være lidt sundere, så spinatvafler med hytteost. Det er virkelig lækkert! Jeg har dog været nødt til at lave det som pandekager på det seneste da mit vaffeljern er stået af :(

 85. Åhhh hvor ville jeg gerne vinde det vaffeljern, det er Så smart at de har lavet det med udskiftelige plader.

  Min yndlingsvaffel er helt sikkert den klassiske dessertvaffel, serveret med vanilleis og jordbærsyltetøj til

 86. Anne Sofie

  Wauw, denne pizza-vaffel kunne snildt blive en favorit.
  Jeg er vild med den nye “vaffel-trend”, hvor der kan brygges vafler på alle leder og kanter – til morgenmad, aftensmad eller dessert. Smart (:

 87. Julie Mølgaard Jensen

  den pizza-vaffel ser for lækker ud!
  jeg har ikke eksperimenteret så meget med vaffel trenden endnu, så min favorit vaffel må være en klassisk vaffel med smørreost og marmelade! .. eller bananer og nutella, ååh!!

 88. Trine M K

  Mine yndlingsvafler er de helt klassiske som mor lavede dem som barn med syltetøj og flormelis. Mums!

 89. Kaya Olsen

  Jeg ønsker dig en dejlig rejse!

  Min yndlingsvafler er ganske normale vafler med flormelis og solbærmarmelade, for vi har aldrig rigtig udforsket mulighederne ved vafler herhjemme. Dine pizzavafler lyder dog forrygende, og hvis jeg vinder, så skal jeg da helt klart forsøge at lave dem og derefter selv eksperimentere med jernet. :)

 90. Den helt klassiske vaffel med vaniljeis og bærkompot oven på! :)

 91. Jeg er gravid i 10. uge med mit første barn, og har lige siden 1. uge cravet belgiske vafler med softice.Vafler er sjove at variere, men den allerbedste vaffel jeg har smagt, er stadig den klassiske søde Liègevaffel, hvor overfladen er karameliseret. Og så en dejlig klat softice ovenpå.

  Hele weekenden har jeg ledt efter et vaffeljern, så det er helt perfekt, at der nu er en chance for at vinde et her hos dig.

  Når nu baby vil have belgiske vafler, er det næsten synd at fornægte den det. Så jeg krydser mine fingre!

  Rigtig god søndag

 92. Jeg komponerede tidligere i dag min egen vaffel med gulerødder, spinat, en halv broccolistok lidt feta (kort sagt dét, der lige var i køleskabet), og resultatet blev skønt. Det kan virkelig anbefales!

 93. Maria Schou

  Åh svært at vælge, da jeg eeeeellllsker vafler. Men har ikke noget vaffeljern – håber så meget at vinde!
  Min favoritvaffel må være belgisk vaffel med vanilleis og hjemmelavet sund “nutella” lavet at hasselnødder, dadler og kakaopulver + kakaonibs.

 94. Louise Petersen

  Jeg elsker belgiske vafler med is, bær og chokoladesauce :-) men min vaffeljern kan ikke mere og har fået cølliaki så at vinde det her jern ville give mig nogle dejlige muligheder for at eksperimentere med glutenfrie varianter og prøve dine med majsmel :-)

 95. I Odense ligger der et fint vaffelbageri, som laver de lækreste, sprøde vafler! Smæk noget chokoladesovs på, og jeg er i himlen!

 96. pia sroka

  Jeg elsker chokolade vafler med is, flødeskum eller vanilje kvark og friske bær til, det smager så godt, mit vaffeljern er desværre gået istykker,så jeg mangler et nyt. :)

 97. Jeg ville virkelig gerne vinde denne maskine, og gør jeg ikke det, kommer den på ønskelisten til min fødselsdag.

  Jeg har aldrig spist så mange vafler, men min mormors vafler, som vi altid fik til påske og jul, da jeg var barn, var fantastiske. Det var helt standard vafler, søde og serveret med masser af hjemmelavet syltetøj og sukker. De blev bagt i et gammeldags støbejernsvaffeljern til komfuret, som skulle vendes for at vaflerne blev bagt på begge sider. Det var kun mormor der havde et vaffeljern, så vafler var noget meget særligt, reserveret til specielle lejligheder, og det er de stadig for mig.

  Men jeg kunne godt tænke mig at gøre dem til mere hverdagskost, og ikke den søde slags. Disse pizzavafler ser ovenud lækre ud og skal da prøves.

 98. Fed konkurrence!

  Min favoritvaffel er en mad-vaffel med parmesanost i :-)

 99. Nicoline

  Jeg ejer til min store ærgelse simpelthen ikke et vaffeljern, så jeg har ingen yndlingsopskrift, da jeg kun har smagt de helt klassiske. Krydser derfor inderligt fingre for at dette vaffeljern skal hjem til mig, så jeg kan komme igang med at eksperimentere! :-)

 100. Katrine Hamborg

  Jeg vil SÅ gerne vinde denne smarte multi-maskine!
  Jeg har ikke fået vafler siden jeg flyttede hjemmefra for 2 år siden. Hver gang du poster et billede ærgrer jeg mig. Det ser SÅ lækkert ud!

  Jeg vil helt klart afprøve spinat vaflen til et lækkert måltid med avokado og laks. Mums!!

 101. Søde sprøde belgiske vafler med vanilleis og chokolade sauce. Mums!

 102. Mine yndligs vafler må være de helt kassiske – lidt søde og så stegt/bagt helt sprøde uden på. De fejler aldrig! Slet ikke hvis man kommer banan og nutella på :-)

 103. Sofie Bygholm

  Ville så gerne vinde dette tefal jern. Mine yndlings vafler er de helt simple og gammeldags vafler, som smager lækkert og syndigt. Vil glæde mig til at eksperimentere med dette jern :)

 104. Uuhhh det må være den klassiske belgiske vaffel med softice og gerne lidt nødder drysset oven på. Men jeg er nu også stor, stor tilhænger af almindelig hjertevafler med sukker til :D

 105. Mine yndlingsvafler er belgiske vafler serveret med softice. Det ville derfor være rigtig lækkert at vinde mit eget jern, så jeg selv kan lave dem. De er nemlig bedst på en restaurant fremfor de færdiglavede fra et supermarked.

 106. Frk Bjerre

  jeg har lææænge ønsker mig et vaffeljern. Ville nok primært bruge dem til bananpandekage-versionen af en omgang morgenmadsvafler. Elsker også den gode gamle dessertvaffelversion som jeg altid fik hos min mormor da hun levede.. Så forleden også en opskrift på (knaldgrønne!!) spinat-frokost vafler… Dér blev jeg lidt hooked og krydser nu alle fingre for at jeg bliver den heldige…

 107. Anna Lise Kristensen

  Mine yndlingsvafler er spinatvafler med lækker varmrøget laks, mums.
  – Anna Lise

 108. Louise W

  Min favorit er belgisk vaffel med vaniljeis, jordbær og chokoladesovs. Har fået sådan en i Belgien, og det er helt klart den bedste jeg nogensinde har fået. :-)

  Ville være fantastisk at kunne lave dem selv! :D

 109. Helt klar belgisk vaffel med bacon og lidt sirup:-)

 110. michelle

  Mums vækkert. De klassiske vafler med syltetøj og sukker, er altid et hit!

 111. Jeg har kun fået lækre dessertvafler, de almindelige med dejlig sukker på eller belgiske vafler.
  Men jeg ville glædeligt gerne afprøve mad-vafler med denne lækre præmie for savler jo over alle de lækre opskrifter på vafler :-)

 112. chrisitne

  FOr mig har vafler altid været ensbetydende med de gammeldags med vanillesmag og en god klat flødeis ovenpå. Det har også været lidt svært at få lov til at afprøve andre ting vaffeljernet derhjemme, da resten af familien ikke bryder sig om “skøre påfund” som de kalder sundere eller mere spændende alternativer.Men hvis jeg fik mit eget skulle jeg helt klart afprøve en masse forskellige ting. Blandt andet med sød kartoffel og også nogle med kakao.

 113. jeg kan kun lave belgiske, så de er ynglings med masser af toppings.

 114. Jeg elsker belgiske vafler, med flødeskum og syltetøj :) Får det meget meget sjældent.

 115. Det må være banan/mandel vaftler med nutella

 116. Katrine Skov

  Jeg elsker søde vafler med et strejf af citron og kardemomme

 117. Rie Ravnholdt

  Sikken en god ide med pizza vafler – det skal prøves.

  Min favorit til vafler er vanille is og chokolade sovs – mums

 118. Mette Mercedes

  Min yndlings vaffelopskrift er en chokolade/banan-proteinopskrift jeg selv har fundet på.
  2 bananer, 2 æg, sødemiddel og 50 gr chokolade deluxe proteinpulver fra gym nordic. De er enkelte og nemme og smager helt vanvittigt godt!! Dem ville jeg ønske jeg kunne lave på et jern som det man kan vinde her ♥️

 119. Natassia

  En sød og sprød vaffel serveret med en lækker vanilleis og sommersøde jordbær! Mums!

  Jeg har har ikke noget vaffeljern, hvilket bestemt er en fejl: Men blot endnu mere grund til at jeg selvfølgelig skal vinde :D

 120. jeg har 100 vaffel opskrifter men aldrig ejet et vaffelhjern, så jeg kan desværre ikke vide hvilken der er den bedste. Men har i flere år ønsket mig et vaffelhjern, og dette ser/lyder da bare helt vildt fantastisk ❤️
  Og ellers så bare mange tak for mange skønne opskrifter ❤️

 121. Lækker konkurrence!

  Jeg er egentlig mest til de klassiske vafler med sukker eller is, men er også en sucker for belgiske vafler. Jeg er generelt nok mest til søde vafler, men vil bestemt også gerne afprøve mere ikke-dessertagtige vafler..

 122. Dorthe P

  sikke en lækkerheds ting! Jeg har, som mange andre vaffel-barndomsminder .. Bjerge af vafler med mormors syltetøj og støvende flormelis.. Men drømmer om at prøve chia udgaven eller een med spinat.. Der er så mange lækre opskrifter her på bloggis..

 123. Åh, hvor vil jeg virkelig gerne vinde! Jeg ejer desværre ikke selv noget vaffeljern, så får stort set aldrig vafler. Det er i hvert fald mere end et par år siden, jeg sidst har fået en vaffel, tror jeg. Men det bedste må helt sikkert også være belgiske vafler – med softice og chokoladesauce, mmm.. Derfor håber jeg så meget, at jeg vinder, så jeg kan få sådan en ;-) Rigtig god tur, når du kommer der til! ;-)

 124. jaaaaay! Skøn konkurrence:-)) jeg ELSKER vafler i alle afskygninger, har dog så vidt jeg husker kun prøvet søde salgs – men er sikker på jeg også vil synes om disse pizza vafler!;-)
  For en uges tid siden lavede min kæreste og jeg chokolade-protein vafler med de simpleste og bedste ingredienser nemlig banan, chokolade proteinpulver, havregryn, æg og mælk – vi toppede dem med tons af peanutbutter, marmelade, kokosflager og mørk chokolade – det var et HIT.
  Krydser fingre for, at vi bliver de heldige vindere af vaffeljernet – vi har nemlig ikke selv noget, men lavede vaflerne i sidste uge hos min mor;-)

 125. Mine yndlings vafler er med nuthella :)

 126. min yndlings er helt klart den klassiske med smag af vanilje og som serveres med frisk frugt, lidt chokolade eller nutella til :)
  Men mit vaffejern er desværre gået i stykker – så ville være helt fantastisk at vinde et nyt :) og da endnu mere et kombi jern!

 127. Siff Salsø

  Jeg vil vildt gerne have fingrene i sådan et Tefal Snack Collection vaffeljern!
  Mine yndlings vafler er havregrynsvafler med banan og appelsin! Mmmh, de er himmelske, og så med skiveskårende æbler og ahornsirrup ;-)

 128. Karen Johanne

  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig sådan et vaffeljern!
  Det er virkelig en ting jeg går og kigger efter for tiden, fordi jeg lige er flyttet hjemme fra og vi aldrig har haft den slags maskiner i min familie.. Så jeg kunne godt tænkte mig at prøve en masse nye opskrifter af. Og så kan man jo få mange jern til denne her, hvilket er smart når man ikke har plads til for mange maskiner. :)

 129. som barn elskede jeg også belgiske vafler med softice og syltetøj, hold da op min stedsøster og jeg delte mange igennem vores barndom, tror dog ikke jeg har fået en siden jeg var teenager, men hvis jeg vinder skal det da være det første jeg laver.

  Jeg har en stor svaghed for gammeldagsvafler med flødeskum og syltetøj og derudover laver jeg rigtig tit sunde bananvafler med boghvedemel til morgenmad til min dreng på 3 år guffer løs.

 130. Din opskrift med pizza-touch lyder rigtig lækker.
  Jeg har lavet vafler til aftensmad med æg, spinat, husk og salt – det hele blendet sammen. Ovenpå har vi spist det med en avocado-creme med hvide bønner og hytteost – og hvad der nu lige har været af grøntsager og meget gerne tun eller rejer.

 131. Belgiske bananvafler med skyr, frisk frugt, kakaonibs, gojibær og honning! Simpelthen så lækkert :)

 132. Den slags vaffel, der vinder prisen som min yndlings er min mormors gode gammeldags hjertevafler. Mmmmmh! Der er bare et elle andet over de der karakteristiske mormor-retter og desserter, de er helt igennem guddommelige.

 133. klassiske dessertvafler med is, chokoladesovs og jordbær, mums!
  Derudover er spinatvafler også et hit!

 134. Ville elske at eje sådan en maskine

 135. Ville elske at eje sådan en maskine

 136. Ej hvor er det en lækkert opskrift du har lagt op! Håber at få mulighed for at lave dem selv ;-)

  Min vaffelfavorit er klassiske ølvafler med en god mørk øl (gerne belgisk;-)) ; det giver både fantastisk dyb smag, sødme og sprødhed.

 137. Smart! Ville elske at forkæle min datter med hjemmelavede vafler – det er nemlig det mest fantastiske, hun kan forestille sig. Vi skulle have dem helt enkelt med hjemmesyltede jordbær :)

 138. Sikke en fed konkurrence! Jeg ejer ikke selv noget vaffeljern, så jeg har egentlig ikke nogen yndlingsvafler – Men det bør der da laves om på! Hvis jeg er så heldig at vinde Tefals maskine, så skal jeg da i hvert fald helt sikkert eksperimentere med forskellige varianter af sunde og lækre vafler :-)

 139. Fed konkurrence!

  Jeg har desværre ikke prøvet at lave vafler siden jeg var barn og lavede de klassiske med sukker, is og syltetøj. Men syntes der på det seneste er dukket rigtig mange interessante opskrifter op på lækre vafler, som jeg vildt gerne vil prøve at lave. Derfor håber jeg at vinde denne skønne maskine fra tefal.

 140. Inge Rudklint

  Fantastisk indlæg ;-)
  Mine yndlingsvafler er min mors gamle opskrif!
  Et dejligt minde fra barndommen er, at vi altid handlede stort ind lørdag formiddag. Når vi kom hjem, fik vi hjertefornede vafler og pandekager til frokost – som kun mor lavede dem :-P
  Mon ikke jeg kan lave ligeså lækre vafler, hvis jeg kunne blive den heldige vinder af Tefal vidunderet? Håber inderligt jeg får muligheden for at prøve!
  Dejlig blog – dejlig konkurrence.

 141. Jeg elsker de helt traditionelle, sprøde vafler med jordbær syltetøj uden klumper og flormelis! De har den skønneste kombination af tradition, nostalgi og så smager de bare virkelig godt ☺️

 142. Det ville være så lækkert at vinde tefal snack kollektion!

  Mine yndlingsvafler er enten de klassiske som man kender, eller aftensmad vafler lavet af groft mel og sweet potatoes!

  Krydser mine fingre for at jeg vinder og glæder mig til opskriften på snickersvafler! ;-)

 143. Kathrine Steengaard

  For mig er det et nem spørgsmål, hvilke vafler der er mine ynglingsvafler. For hver dag efter skole da jeg var mindre gik mine brødre og jeg over til min norske mormor, som lavede de bedste vafler til os hver dag, fyldt med kærlighed og omsorg. Og så var der hjemmelavet syltetøj og konkurrence om hvem der kunne spise flest. Det er de bedste vafler jeg kender til.

 144. Åh sådan en helt klassisk belgisk vaffel med chokolade sovs, den er altså svær at slå <3

 145. Jeg melder mig på banen, da jeg lige har måttet kassere mit gamle vaffeljern:-/ Er ikke fan af søde ting om morgenen, så min favorit er helt sikkert en vegansk glutenfri udgave af salte krydrede vafler med grøntsager i, lavet af kikærte- eller rismel:-P

 146. Rigtig lækker konkurrence! Vafler ser bare ekstra lækre ud, når de har det rette vaffel-look :-)
  Hvis jeg vinder, så vil jeg helt sikkert lave de klassiske bananvafler med peanutbutter, smeltet chokolade og bær ovenpå! Det er nok min favorit :-)

 147. Anne Marie

  Vafler er bare bedst med en kugle is på og friske bær eller chokoladesovs !

 148. Marie Iversen

  Siden jeg aldrig har ejet et vaffeljern, har jeg ikke en decideret vaffel-favorit… Til gengæld ville jeg elske at få muligheden for at opdage mulighederne indenfor vaffel-verdenen! Er lige flyttet sammen med min kæresete og kan kun forestille mig at han vil elske en omgang vafler en gang imellem!

 149. Vil så gerne vinde denne, da vi herhjemme elsker at lave knap så sunde ting, som vafler om til sunde vafler! Og så kan jeg desværre ikke tåle gluten, så det indebærer ofte også at man må være kreativ og kreere en glutenfri version!

 150. Det må være hjertevafler med nye danske jordbær og nyslynget honning :-)

 151. Lykke Groven

  Altså hvordan kan man vælge? er alle former for vafler ikke bare som at tage en bid af himlen :)

 152. Ann-Sofie

  Mine absolut yndlings vafler var dem, som jeg fik hjemme hos min mormor og morfar, da jeg var en lille pige:-) Det foregik altid udenfor i deres store have om sommeren, hvor vi tit startede med at plukke jordbær, som vi fik til vaflerne (selvfølgelig med en ORDENTLIGT klat flødeskum til!;-)) Nu lever min morfar desværre ikke mere og min mormor er flyttet, så det kunne være dejligt at vinde sådan et vaffeljern, så jeg kunne forsætte med at lave dem igen :-) Ha´en god dag <3

 153. uhh – min favorit er altså helt klassiske vafler efter norsk opskrift med rømme, øko rørsukker og marmelade… Ikke sundt – men RIGTIG godt. Kan dog læse i kommentarfeltet at der er mange variationer der helt sikkert skal afprøves, hvis jeg er den heldige vinder

 154. ELSKER vafler med mandelmel, kokos og hindbær!! :) MUMS MUMS MUMS
  Kh The A-Way! // AMANDA

 155. Siri Rasmussen

  Feed konkurrence! Min Mor og jeg snakkede netop det vaffeljern!

  Min yndlingsvaffel er min mors julevafler med kanel, apelsinskal, ingefær og kardemomme og nelliker! Og så med lidt julesyltetøj eller ren ahornsirup!

 156. Charlotte

  Jeg elsker alle former for valfer! Snakker vi dessert er klassikeren med banan og peanutbutter blevet en favorit, men i den mere salte udgave er jeg vild med blomkåls og broccoli vafler. En af mine absolutyndlingsspiser er dog falafel, så da jeg forleden stødte på et indlæg om falafel-vafler (lavet på kikærter), blev jeg nysgerrig, så dette er nu nr. 1 på to-do listen. Mit vaffeljern er dog brændt sammen, så derfor ville det være helt perfekt at vinde et nyt :)

 157. Stine Petersen

  Jeg er en sucker for de helt klassiske belgiske vafler med chokolade-sauce, jordbær og hvis det skal være helt gennemført, så en kugle vanilje-is :)

 158. Jennifer

  Mine yndlingsvafler er egentlig ret simple. En klassisk vaffeldej med æg og mel, men hvis man udskifter mælk med Cocio, så får man virkelig lækre chokoladevafler :D

 159. Jeg havde en barndomsveninde, hvis mor simpelthen lavede de bedste vafler, jeg nogensinde har smagt. Vi fik dem tit, når jeg besøgte hende, og min mor fik da også opskriften, som vi selvfølgelig har mistet i en flytning… Øv altså! Men det var simpelthen de bedste vafler, jeg kan forestille mig, og belgiske vafler minder mig altid om at sidde hjemme i min barndomsvenindes køkken som 7-årig og spise vafler :-)

 160. Jeg har ikke engang en almindelig vaffelmaskine, så jeg skal helt tilbage til min barndom, hvor det bare var lykken, når der blev serveret de ganske almindelige vafler med vanilje i :-)

 161. Yndlingsvaflerne er belgiske med softice, chokolade- og karamelsauce, friske bær, ristede mandel- og kokosflager, samt hakket mørk chokolade! Det er H I M M E L S K og virkelig en treat!

 162. Så sjovt med konkurrence :D Jeg står for tiden og mangler et vaffeljern og kunne rigtig gerne tænke mig et sådan et! Jeg simpelthen elsker vafler :)

  Min beste oppskrift er en LCHF version og smaker utrolig godt;

  4 økologiske egg
  200 g græsk yoghurt
  1,5 ss fiberhusk (gul)
  1 ts natron
  2 ts ekte vaniljepulver
  1 ts kardemomme
  2 ss akasiehonning

  Gerne med pisket krem og jordbær til :D

 163. Mine yndlingsvafler er de klassiske søde vafler med sukker og syltetøj. Dage med ekstra luksus dog med is og chokolade. Kunne gpdt tænke mig at lave nogle sunde madvafler, men har ikke fået det gjort endnu ;)
  Elsker din sunde blog forresten!

 164. mine ynglings vafler er de helt klassiske eller med bær/frugt i dejen

 165. Jeg har ikke noget vaffel jern så har desværre ingen yndlingsvafler endnu men med alle de lækre billeder og opskrifter MÅ jeg altså eje et nu!! :)

 166. Pernille Bagge Poulsen

  Det er svært at vælge én favorit vaffel, men foruden den originale belgiske vaffel som nok altid vil være nummer 1 så har jeg to vaffelopskrifter som jeg bruger dagligt;
  – 1 morgenmads lavet på havregyn, kokos og citro.
  – 1 frokost vaffel på rugmel gerne tilsat porre el. spinat

 167. tror kun jeg har prøvet alm vafler med softice og chokolade :D men man ser jo virkelig mange opskrifter med sunde vafler, poppe op rundt omkring, så kunne være lækkert at prøve dem af ;)

 168. Årh jeg ønsker mig så meget den maskine!!! Den er jo genial :)
  Mine yndlingsvafler er rent faktisk helt klassiske hjertevafler. MEN for at de skal være helt rigtige og laves som mig og min barndomsveninde har gjort siden vi var 10, skal der laves flere portioner dej og tilsættes forskellige farver frugtfarve! Vi lavede kæmpe stabler af blå, grønne og røde vafler. Vi elskede det <3

 169. Anne Wilstrup

  Elsker de små hjertevafler med is og sukker :-)

 170. Anne Mette Skov

  Bananvafler med peanutbutter og friske bær – en klar favorit!

 171. Sabrina jensen

  Mine yndlings vafler er helt klart belgiske vafler med chokoladesovs men det er jo så skide usundt

 172. Uuuh hvor anderledes at lave sådanne vafler – spændende! :)

  Mine yndlingsvafler må være de helt klassiske… men måske er det nok bare fordi jeg ikke har smagt andre – STOR fejl!! :P

 173. De ser lækre ud!!! :D Mine yndlingsvafler er med mandler, vanilje og citron og de smager vidunderligt! Både gluten- og laktosefri MUMS :)

 174. Josefine

  Jeg er helt vild med belgiske vafler, de er altså bare de bedste! Har længe virkelig godt kunne tænke mig at prøve at lave mine egne, så syntes den nye maskine fra tefal er super smart.

 175. Ida V.R.

  Mine yndlingsvafler må være morgenmads-bananvafler. Æg, banan, havregryn, mel og kardemomme. Simpelt og godt! – Og så kan man jo putte alt muligt lækkert på toppen. :)

 176. Bananvafler er og bliver altså en favorit! ;)
  Hav en dejlig dag Stinna!

 177. Frederikke Brostrup

  Min yndlingsvaffel er en helt klassisk hjerte vaffel med blåbær syltetøj og flormelis. Men jeg glæder mig sådan til at afprøve alle de nye muligheder der ligger i vaffelverdenen!!!!

 178. Min yndlingsvaffel er en helt traditionelle hvide-hjerteformede-vaffel, dem har min bagt lige siden jeg var helt lille :)
  Ville dog elske at eksperimentere med en masse forskellige slags i belgisk-form!

 179. jeg har vist ikke nogen yndlingsvaffel. Jeg kender kun de traditionelle hjerteformet vafler. Jeg har heller aldrig prøvet at bage mine egne vafler. Men jeg vil så gerne prøve at bage selv. Og jeg vil så gerne have en yndlingsvaffel.

  Og lige popper der vafler frem alle steder. I alle afskygninger. Jeg vil prøve dem alle, hvis jeg bliver den heldige vinder.

 180. Kristine Hæstrup

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde dette jern. Har allerede skrevet det på min ønskeseddel, men der er lang tid til, så det kunne være fantastisk at vinde det her. Jeg er også vild med belgiske vafler, og synes det kunne være super sjovt at prøve at lave “mad” vafler også. Desuden elsker jeg bananpandekager, og hvor ville det da bare være befriende at kunne lave dem i dette jern, istedet for på panden! ☺️

 181. Lækker konkurrence! :-)
  Da jeg ikke tåler gluten så godt, er mine yndlingsvafler lavet med banan og boghvedemel som hovedingredienser og med en masser lækre toppings på :-)

 182. Jeg elsker alle slags vafler. Men min favorit indeholder alkohol, malibu. En rigtig alkohol-kokos vaffel toppet med frisk ananas :-D

 183. Julie Spang Frandsen

  Jeg har kun smagt den klassiske vaffel, men hvis jeg vandt, villle jeg klart afprøve disse vafler, de ser og lyder virkelig lækre. Tak for en altid spændende og inspirernede blog :)

 184. Elizabeth

  Jeg vil gerne vinde sådan et lækkert vaffeljern, så jeg bl.a. kan lave mine yndlingsvafler – vafler lavet på mandelmel med sirup og blåbær.

 185. Julie Larsen

  Jeg er helt sikkert til de helt klassiske vafler med marmelade eller flormelis på. Men hvis jeg vandt, ville jeg bestemt prøve flere typer, især pizzavafler tiltaler mig :)

 186. Louise Larsen

  Jeg ville ELSKE at eksperimentere med vaffeljernet hvis jeg vandt

 187. Min yndlingsvafler er alle vafler – grove vafler, chokovafler, bananvafler, spinatvafler, gulerod vafler, søde vafler, sure vafler, ja kort fortalt, ALLE vafler :) Og nøøj hvor ville jeg gerne vinde dette eksemplar fra Tefal :)

 188. Sissel Petersen

  Har faktisk ikke prøvet andet end de almindelige vafler, men har prøvet en masse forskellige mad pandekager, som jeg gerne ville prøve med dette lækre vaffeljern

 189. Vi spiser i øjeblikket bananvafler til morgenmad, vildt lækkert. Desværre er jernet gammelt og noget ged at rengøre. Så jeg ønsker mig virkelig dette smarte jern :D

  Mine absolutte yndlingsvafler, er helt klart sådan en sprød belgisk vaffel med is på <3 Eller klassiske vafler med flormelis og syltetøj. Uhm!

 190. Min yndlingsvaffel er dem min mormor laver med en lille smule øl og revet citronskål i dejen. Det giver de sprødeste og lækreste vafler :) Jeg har aldrig ejet et vaffeljern og med alle de lækre opskrifter der findes derude på vafler, ville det være så fedt at vinde mit helt eget vaffeljern :)

 191. Jeg har mange steder set bud på sundere vafler og det kunne være mega fedt at prøve at lave! Hvis jeg skal vælge min yndlingsvaffel (og den gerne må være lidt beskidt), så er det en klassisk vaffel med stykker af mørkchokolade i – mums! :)

 192. Nikoline Svenningsen

  Hold fast, hvor ville jeg gerne vinde dette jern.
  Mine ynglings vafler, må på trods af dagens sundhedsperspektiv, helt klart være de klassiske belgiske vafler toppet med softice og tilstrækkelige mængder chokoladesovs – og en rigtig kaloriebombe i sig selv. Og hvis man så lige oveni hatten kan få lov til at nyde den i en solstråle :-)

 193. Ynglings vafler er helt klart vafler med masser af frisk frugt og is til…. :-)

 194. Sikke dog en lækker konkurrence – jeg elsker virkelig vafler! :-P
  Mine yndlings er bananvafler med en klat vaniljeskyr/yoghurt, mums :-) Men hvis jeg vandt dette vaffeljern, ville jeg da helt klart prøve at udvide min horisont lidt :-)
  Tak for en skøn blog og god tur til Vietnam!

  Kh Clara

 195. Jeg er vild med spinatvafler serveret med røget laks, salat og hytteost, men også bananvafler med skyr, bær og hakkede nødder…mmmm….

 196. christina

  Jeg har aldrig fået en vafel, så derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde dette vaffel-jern så jeg kan langt om længe kan få dem smagt :)

 197. Amanda Ziegler Dybbroe

  Uh, ville så gerne have fingrene i sådan et lækkert jern.

  Min ynglings vaffel er varierende, men jeg elsker at lave dem sunde og nemme med banan, æg og blendet havregryn. Så kan man tilføje kokos, kanel, kardemomme, lakrids.. eller andre ingredienser – liiige efter ens humør. Spiser dem gerne med frugt og honning, eller mørk chokolade er heller ikke dårligt :) Mums

 198. Ann-Kristin

  Åhhh, jeg elsker at der bare er vafler alle vegne i øjeblikket❤️ Har lyst til at lave dem alle sammen, og har også allerede fået afprøvet lidt forskellige variationer. Lige pt er favoritten en version med banan, æg, havregryn, vanillepulver og lidt mælk

 199. Elisabeth

  Har desværre ikke noget vaffeljern, men drømmer om bananvafler med peanutbutter eller vafler med ost i dejen, så de bliver sprøde og lækre. Mums!

 200. Min all-time vaffelfavorit er blåbær/banan med masser af vaniljeis på toppen :-)

 201. Kristine

  Jeg kan rigtig godt lide en helt almindelig vaffel med syltetøj og flormelis.

 202. Line Christensen

  Har 2 ynglingsvafler, den ene sund med banan og havregryn, den anden er den helt klassiske som nok i grunden er min absolutte favorit især hvis den toppes med nutella og banan ;-)

 203. Jeg er VILD med vafler – især bananvafler, som jeg topper med nøddesmør, frugt eller bær samt kakaonibs og kokosflager. Haps!

 204. Det lyder simpelthen så lækkert med pizza vafler – sådan en god ide!
  Og det vaffel jern lyder ikke helt dårligt ;)

 205. Det må være helt klassiske søde vafler med hjemmelavet jordbærsyltetøj og flødeskum. Det minder mig om min mormors sommerhus :-)
  Men jeg synes det er rigtig spændende med alle de ting et vaffeljerm kan bruges til og ville klart udforske det. Både i form af bananvafler og i det salte køkken- tænker lige umiddelbart noget med spinat og måske kikærtemel. Pizzavaffel lyder os ret godt.

 206. De bedste vafler jeg kender er min mors helt gammeldags vafler som hun laver i sit gammeldags støbejernsvaffeljern. Og så med syltetøj til :)

 207. Ditte Jørgensen

  Fantastisk konkurrence! Mine yndlings vafler er helt klart lavet med spinat, æg og bananer :-D
  Denne opskrift kan bare spises med alverdens til!

 208. Karoline

  Yndlingsvaflerne vil alle dage være fuldfede, smør-, mel- og sukkerspækkede vafler med ahornsirup og syltetøj. Oh lord.

 209. Brownievaffel med en kugle vaniljeis og et drys hakket nødder og chokolade, mums – en dejlig dessert :)

 210. Anne Sofie Vesterskov

  Som studerende er der desværre ikke plads i budgettet til denne fantastiske maskine! Men hvor ville jeg dog ønske jeg ejede en!
  Er en kæmpe sucker for vafler – hvad enten de er søde eller salte!
  Mine yndlingsvafler må klart være spinatvafler toppet med hytteost, karse, røget makrel og rødløg! Mums!
  Krydser fingre og håber heldet er med mig! :-)

 211. Stine K.

  Oh, jeg ville nok lave helt traditionelle vafler til at starte med – med vanilje i. Og så med friske jordbær, vaniljeskyr, melon og mynte ovenpå.

  Og så ville jeg eksperimentere en masse. Måske vafler som en slags toast, uhm!

 212. Jeg har aldrig haft et vaffeljern, hverken hos mine forældre eller efter jeg er flyttet hjemmefra. Men jeg ELSKER simpelthen vafler i alle afskygninger – I sær belgiske vafler. Men derfor vil det være super at vinde dette, da man så kan komme igang med at eksperimentere med forskellige søde/sunde ting. :-)

 213. Mine yndlings vafler er helt klart med spinat, og så med laks ovenpå, mums det er godt! :D

 214. Amalie H.

  belgisk vaffel med softice og chokoladesovs. mums.

 215. Tanja Pedersen

  Århhh den vi gøre helt vildt stor lykke herhjemme.
  Rigtig god rejse :-)

 216. Kirstine

  Min favoritvaffel er helt klart den helt traditionelle! Helst med is – men nutella eller peanut butter med banan er også super lækkert! mhhhh…

 217. Carina Hansen

  Aj, jeg håber jeg lige kan nå at være med i lodtrækningen! Jeg fik bananvafler hos en veninde i søndags, og de var bare super-lækre! Så dem ville jeg gerne selv kunne lave.

 218. Maria Hougaard

  Min søn på 8 sidder og ser Masterchef finalen og har lige skrevet vaffeljernet på sin ønskeliste med ordene ‘vi skal lave vafler med passionfrugtflødeskum.’ Ved ikke hvor hans idé kommer fra men det lyder lækkert.

  Han vil komme til at bruge jernet ligeså meget som hans togbane.

  • Hej Maria :-) Det er desværre 1 år gammel konkurrence, så vinderen er fundet.
   Men det lyder virkelig lækkert med vafler med passionsflødeskum :-) God weekend!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*