Min bedste pizzasauce

bedstepizza-2

Noget af det bedste jeg ved, er en god hjemmelavet pizza. Jeg kan bedst lide min pizza uden for meget fyld og derfor er det ekstra vigtigt, at tomatsaucen smager af noget. Min opskrift på pizzasauce er simpel og der skal ikke noget overraskende i, men derfor vil jeg alligevel gerne dele den med jer.

I går stod den på hjemmelavet pizza herhjemme. Dagen før nytår havde jeg handlet ind og derfor havde jeg allerede det hele i køleskabet. Opskriften på en grov pizzabund må i vente med, da jeg stadig er ved at eksperimentere med en jeg synes er god. Der er dog en masse gode opskrifter hos andre bloggere, bare skriv ‘grov pizzadej’ på google.

Måske I har en anden måde at lave pizzasauce på – så del den gerne i kommentarfeltet.


★ MIN BEDSTE PIZZA-SAUCE (NOK TIL 2 RUNDE PIZZAER) 

1 dåse hakkede tomater

1 tsk rød pesto (eller tomatpuré)

1 fed hvidløg

1 tsk oregano / eller timian

1 spsk olivenolie

½-1 tsk salt

lidt chili ( kan undlades)

Fremgangsmåde:

  1. I en gryde kommes tomat, pesto, oregano, olivenolie og salt.
  2. Hak hvidløg og chili fint. Kom det herefter i gryden.
  3. Lad saucen småkoge i 5 minutter. Kom den derefter på pizzaen i et lidt tyndt lag.
  4. Jeg toppede min pizza med rødløg, mozzarella og parmesan.
  5. Velbekomme!

bedstepizza-4 bedstepizza-5 bedstepizza-6 bedstepizza

bedstepizza-3

Print Friendly

6 kommentar

  1. elsker pizza! og den ser alt for lækker ud :)

  2. Pingback: Vegetar lasagne med stegte grøntsager

  3. Pingback: Pita-pizza med artiskokker, mozarella og tomatsauce

  4. Pingback: Grov pizzabund - grov fuldkornspizza med tomatsauce og ost

  5. Pingback: Grove pizzasnurrer - bagt med groft mel, tomatsauce og parmesanost

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*