Sund burger med sweet potato-deller

bounty-5Som tidligere nævnt, så er jeg begyndt på studie igen og skal derfor have madpakke med hver dag. Jeg synes ikke at en rugbrøds-mad er det mest spændende i verden, så derfor forsøger jeg altid at gøre lidt ud af mine madpakker.

Da jeg til aftensmad lavede denne sundere vegetarburger, sørgede jeg for at lave ekstra til madpakken. Bollerne er disse glutenfri  boller, som jeg postede forleden. Inden i burgeren har jeg persille, pesto, flødeost og gul squash.

Hvad kommer I i jeres vegetar burgere?


Sweet potato deller (10 stk):

1 dl couscous – ukogt (280g kogt)

4 små søde kartofler – bages til de er møre. (240g kogt)

1/2 løg

salt

peber

2 fed hvidløg

1 tsk frisk rosmarin

tørret timian

kokosolie til stegning

  1.  Kog 1 dl couscous.
  2. Bag de søde kartofler med skræl på, til de er møre. Når de er kølet af igen, fjernes skrællen og de blendes/moses.
  3. Hak løget fint og kom det sammen med de søde kartofler, det afkølede couscous,hvidløg og krydderier.
  4. Steges i kokosolie.
  5. De smager skønt som tilbehør til en salat på madpakken.
  6. Velbekomme!

bounty

 

Print Friendly

9 kommentar

  1. Hej! Er vild med din blog og dine opskrifter, men her på det sidste er jeg blevet virkelig irriteret over din nye (??) skrifttype? Det er simpelthen så svært at læse, og det er virkelig ærgeligt.
    God weekend!

  2. Hej Stinna,

    meget lækre boller, jeg har det selv svært med gluten, så vil da prøve dine:-)
    Min veninde bagte denne lækre kage, hvis det var noget for dig:
    http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/skovbunds-chokoladekage.html

    God weekend.
    Heidi

  3. Rikke Mortensen

    Jeg havde selvfølgelig ikke de rigtige krydderurter, så mine er med Oregano og knust spidskommen – det smager også godt.
    Jeg syntes de første jeg stegte var lidt svære at vende og let gik i stykker, så jeg skyndte mig at tilsætte ½ pisket æg til den sidste “fars” i skålen – så var de meget nemmere at håndtere.

  4. Må også lige sige, at du har de fedeste opskrifter og skønt med en god side med vegetarretter der ikke kun henvender sig til veganer eller andre “regler” for hvad der må være i maden :-)..

    Jeg er blevet vild med disse med søde kartofler og igår lavede jeg dem med blende hvide bønner i stedet for couscous :-) Tilføjede så lidt æg og havregryn og vendte dem i lidt rasp inden de blev stegt. SÅ LÆKRE… Skal også ha prøvet dine andre vegetarburgere..

    God søndag :-)

  5. Pingback: Mine bedste vegetarfrideller / vegetarbøffer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*