Broccolisalat med hasselnøddeolie og hindbær

broccolisalat

Broccolisalat med hasselnøddeolie og hindbær-balsamico. Sikke et vejr vi har fået herhjemme! Det er så dejligt at kunne sidde ude og det er især skønt, at der er så mange glade mennesker udenfor. Jeg har brugt min fridag på at drikke smoothie med søde piger, drikke en masse kaffe, gå tur i det smukke vejr og venter nu gæster til aftensmad.

Hvis du ikke helt ved hvad du skal spise i denne weekend, kan jeg anbefale denne skønne forårssalat. Jeg tror den er perfekt som tilbehør til grill. Salaten består af broccoli, friske hindbær, kikærter og den skønneste dressing af hasselnøddeolie og hindbær.

Den hindbær-balsamico jeg har brugt, er en gave fra Nicolas Vahé. Hvis du ikke lige har sådan en flaske stående, så kan du sagtens bruge blendede hindbær blandet sammen med mørk balsamico. 

Hvis du ikke lige vil bruge broccolisalaten som tilbehør til grill, så kan jeg anbefale at lave vegetarfrikadeller til. Fx Spicy bønnedeller med feta eller rødbededeller

vegetarisk broccolisalat

BROCCOLISALAT MED HASSELNØDDEOLIE OG HINDBÆR-BALSAMICO 

(rækker som tilbehør til 4 personer)

1 broccoli

1 håndfuld friske hindbær

1 rød peberfrugt

1 dåse kikærter

2 spsk hasselnøddeolie

1 spsk hindbær-balsamico

1 lille håndfuld ristede hasselnødder

salt

peber

Fremgangsmåde:

  1. skyl broccoli grundigt. Hak det fint (brug eventuelt en minihakker).
  2. Skær peberfrugt I små tern.
  3. Bland broccoli, peberfrugt og kikærter i en skål.
  4. I en lille skål blandes hasselnøddeolie, hindbær pure, salt og peber.
  5. Hæld dressingen over salaten.
  6. Top med ristede hasselnødder og friske hindbær.

broccolisalat vegansk broccolisalat vegetar broccolisalat

// Hindbær-balsamico er modtaget i gave af Nicolas Vahé. 

Print Friendly

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*