Broccoli-fritter med timian

broccolifritter-3

Skærmbillede 2015-02-12 kl. 10.58.41Efter jeg modtog kogebogen LCHF-året rundt, er jeg blevet helt vild med broccolifritter. Jeg spiser dem gerne som tilbehør til aftensmaden eller som en lille snack.

Så jeg vil meget gerne dele min variant med jer her på bloggen. Jeg kan godt lide, hvis de smages til med krydderurter. I denne udgave har jeg anvendt tørret timian og drysset med frisk persille, men rosmarin ville også smage skønt.

De bliver ikke så sprøde som almindelige fritter, men dette gør intet, når de smager så godt.

Det smukke skærebræt på billedet har jeg modtaget i gave fra OK Design. Jeg er vild med træ og derfor var jeg også hurtig til at takke ja til dette fine bræt. Herhjemme vil vi bruge det til at servere på – især pizza kunne være fint derpå.


BROCCOLI-FRITTER – TILBEHØR TIL 2 

1 broccoli

½ dl olivenolie

1 tsk salt

lidt peber

1 tsk tørret timian

  1. Tænd ovnen på 200g varmluft.
  2. Rens broccoli.
  3. Skær nederste del af stokken af.
  4. Skær broccolien (med stilk) i så lange strimler, som du kan.
  5. Kom broccolien på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Rør olie, salt, peber og timian sammen i et glas.
  7. Hæld ud over broccolien og fordel det godt (brug hænderne).
  8. Bages til de har taget farve (ca. 25 min).
  9. broccolifritterbroccolifritter-4 broccoli-5

Print Friendly

6 kommentar

  1. Virkelig fint skærebræt, smukke :-)

  2. Lækre fritter :-) Elsker grønt på gode spændende måder.
    Flot bræt, ligner lidt min pizza “ske” :-)
    God sund weekend.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*