Bønnepasta med avocado-feta creme

af Stinna

Bønnepasta med avocado-feta creme

Bønnepasta med avocado-feta creme – skøn og nem vegetarisk pastaret. Forleden delte jeg et billede af en livret på instagram, som fik flere til at spørge efter opskriften på retten. Den vil jeg derfor dele med jer her. Faktisk er det en ret som jeg laver meget ofte og den er allerede her på bloggen, blot i en anden version.

Normalt laver jeg opskriften med quinoa, men denne gang forsøgte jeg mig med bønnepasta – det smagte virkelig skønt! Retten er virkelig cremet, smagsfuld og mætter godt.

Bønnepasta med avocado-feta creme

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid20 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna
No ratings yet

Ingredienser

  • 100 g bønnepasta rå vægt (købes i større supermarkeder)
  • 2-3 stk. små avocadoer
  • 1 stk. rødløg
  • 1 stk. peberfrugt
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 2 fed hvidløg
  • Feta jeg bruger den man selv skærer
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt
  • 10 stk. cherrytomater

Sådan gør du

  • Kog pasta efter anvisning på posen.
  • Kom avocado, salt, citron og hvidløg i en minihakker/blender.
  • Blend til det er en ensartet masse. Smag til med salt og citron.
  • Skær tomater, peberfrugt, rødløg og feta i små stykker.
  • Bland grøntsagerne, spinat og avocado-cremen og kom feta i.
  • Når pastaen er kogt, skal den køle af. Jeg kommer det hurtigt under den kolde vandhane.
  • Bland pastaen sammen med de andre ingredienser. Så er det klart til at spise.
  • Velbekomme.

Noter

( + EN REST TIL FROKOST)

Bønnepasta med avocado-feta creme

5 Kommentarer

Line 4. august 2015 - 12:30

Det ser virkelig lækkert ud! Det må prøves :-) hvor meget feta bruger du? :-)

Reply
Stinna 4. august 2015 - 12:48

Tak :-) Nok 50-100g.

Reply
Dicte 18. august 2015 - 12:17

Virkelig lækker opskrift! Hvis du har lyst til lidt variation har jeg fundet en anden version, som også er vildt lækker :-) i stedet for at putte stykker af feta i, så blend det sammen med avocadoen (ca 100-125gr) og tilsæt soltørrede tomater i stedet for friske plus spinat og peberfrugt og så ristede pinjekerner på toppen. Haps!

Reply
Dicte 18. august 2015 - 12:19

Rødløgene er selvfølgelig også stadig i ;-) tak for lækker inspiration!

Reply
Stinna 18. august 2015 - 12:34

Det lyder virkelig lækkert – det må jeg prøve :-)

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.