Bønnefritter

DSC07224-5Jeg har endelig fået afprøvet de omtalte bønnefritter og jeg har den sidste uge spist det et par gange. De er det perfekte tilbehør og smager skønt. De bliver ikke sprøde som almindelige fritter, men de bliver meget lækre alligevel. Kender I det, når man længe har syntes at noget lød lidt kedeligt og ikke gad afprøve opskriften, men endelig fik det prøvet og blev vildt overrasket? Sådan har jeg det med bønnefritter. Prøv dem selv og skriv gerne, om du også synes de smager skønt.


 BØNNEFRITTER 

500g frosne bønner

4 spsk olie

½ tsk papirka

salt

  1. Tænd ovnen på 200grader.
  2. Vend bønnefritter med olie, paprika og salt. Vend det eventuelt i en pose.
  3. Kommes på en bageplade og bag dem til de er sprøde. Vend dem rundt undervejs.
  4. Velbekomme!
Print Friendly

6 kommentar

  1. De smager så godt med ketchup og mayo!

  2. De er super gode med hvidløg på, gerne meget af det!

  3. Et andet sundt alternativ til pomfritter er at skære pastinak i tynde skiver, olie, salt og andre krydderier ovenpå og så i ovnen. De bliver lidt mere rigtig pomfrit-agtige end bønnefritterne gør :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*