Bagte kikærter med krydderier

bagte kikærterBagte kikærter er perfekte som snack, i en madpandekage og som fyld i en salat. Jeg kom forleden i tanke om, at jeg ikke har en opskrift herinde på bagte kikærter, selvom jeg er vild med kikærter og spiser dem ofte.

I dag tager jeg til Berlin med nogle søde studie-veninder. Jeg vil forsøge at opdatere min instagram, så kig gerne med her.


 BAGTE KIKÆRTER  

400g kogte kikærter

2 spsk olie

1 tsk paprika

1/2 tsk spidskommen

salt

  1. Kom kikærter, olie og krydderier i en frysepose og bland det hele godt rundt.
  2. Hæld kikærterne på en bageplade (med bagepapir).
  3. Bages ved 200g varmluft i 20-25 minutter. Hold øje med dem.

bagte kikærter

Print Friendly

14 kommentar

  1. Randi Hansen

    Hvor ser de gode ud!! :-)
    Skal kikærterne koges inden de kommer i ovnen? :-) eller skal man bruge dem som man kæber dem i pose? :-) de er jo meget hårde?

  2. MUMS, hvor ser det lækkert ud! :-) God mandag!
    Kh Cathrine fra http://www.cathrineyoga.dk <3

  3. Henriette

    Hejsa, mine kikærter de popper i ovnen. Altså smadrer. Det må vel være den høje varme, så jeg prøver færdig på 150 grader i stedet…
    Kh Henriette

  4. Jeanett

    Hejsa! Kan man også bruge kikærter på dåse? :-)

  5. Hej

    Lyder vildt lækkert ! ;)

    Hvordan er kalorieforholdene i 100 gram, når de har været i ovnen?

    Vh Thilde

  6. Hej, dem vil jeg prøve i dag :) kan de holde sig lidt ligesom Chips eller skal de spises samme dag?

    • God idé :-) De kan godt holde sig nogle dage, men de bliver nok ikke ved med at være sprøde. Herhjemme spises de samme dag – de er nemlig også gode som topping til salat og suppe!

  7. Hej Stinna
    Nogle af Mine popper også – eksploderer inde i ovnen.
    Hvis jeg selv har kogt dem, så skal de i hvert fald være kolde førend de kommer i ovnen ellers eksploderer endnu flere.
    Hvilken slags bruger du?
    Er dine sprøde? Mine bliver noget mørkere inden de er sprøde.
    Mvh winnie
    Ps de holder sig sprøde i en uge og mere i et tæt glas – ikke plastik!

    • Hej, jeg har ikke forsøgt at de popper i ovnen :-)
      Er det med denne opskrift du oplever det?
      Mine bliver helt sprøde ved denne opskrift og jeg bruger dåsekikærter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*