Bagte aubergine-snacks med parmesan

aubergine-hapsere-2

Jeg har flere gange set små aubergine-pizzaer rundt omkring på diverse blogs. Jeg har flere gange overvejet at få dem prøvet, men har altid glemt det – lige indtil Julie og jeg en dag skulle lave en let frokost-tapas.

Vi skar aubergine i skiver, toppede dem med pesto, peberfrugt, lidt soltørret tomat og godt med parmesan. Herefter blev de bagt i ovnen til osten var smeltet. De blev ganske vellykkede og jeg kan anbefale dem, hvis du mangler en lille snack eller idé til tapasbordet. Der er ikke en præcis opskrift på disse, men mere et forslag til topping herunder.


 

 BAGTE AUBERGINE-SNACKS MED PARMESAN 

aubergine

pesto (rød eller grøn)

peberfrugt skåret i små stykker

soltørret tomat (jeg bruger dem der ligger i olie)

parmesanost

lidt tørret oregano

Fremgangsmåde:

  1. Skær aubergine i tynde skiver. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Top dem med pesto, lidt peberfrugt, en soltørret tomat og til sidst parmesanost.
  3. Drys eventuelt med lidt oregano.
  4. Bages i ovnen ved 200grader i 10-15 minutter.
  5. Velbekomme.

aubergine-hapsere

Print Friendly

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*