4 varme vegetarretter

Så blev det fredag! Min fredag består af aftensmad med min søde bachelorgruppe, inden vi i aften skal ud og fejre vores nye titler med resten af vores studiehold. Jeg er inviteret på mad hos min ene bachelormakker, som i aften vil lave opskriften på min indiske dahl – og det glæder jeg mig virkelig til!

Det er koldt ude i disse dage og derfor tænkte jeg, at I måske også har mest lyst til varme retter som gerne serveres i en skål. Derfor har jeg kigget bloggen igennem og fundet fire opskrifter, som jeg selv synes er perfekte her i vintermånederne.

De 4 varme vegetarretter:

Indisk dahl med røde linser, kokosmælk og serveret med creme fraiche.  Jeg er helt vild med indisk mad og planlægger, at undersøge flere opskrifter og dele dem med jer herinde.

Vegansk kikærtegryde – serveret med quinoa.

Chili sin carne – altså chili con carne, bare uden kød! Denne ret lavede jeg da bloggen startede og er selv lige blevet mindet om, at jeg skal lave den igen en af de næste par dage.

Bønnepasta med tomat-skyr sauce. Proteinrig pasta, som mætter virkelig godt!

Jeg håber I har fået lidt inspiration?

Print Friendly

4 kommentar

  1. Hvor sjovt. Jeg planlagde igår, at lave din opskrift på indisk dahl her til i aften :-) jeg er meget spændt på denne version.

  2. Den indiske dahl ser vildt lækker ud – kunne jeg godt finde på at lave i morgen! :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*