3 opskrifter med quinoa

bounty-2Forleden på mit praktiksted spurgte en medsturende mig om, hvad det dog var jeg havde med på madpakke. Det var quinoa-deller! Hvis du heller ikke kender til quinoa, så vil jeg i dette indlæg dele tre skønne (og nemme!) opskrifter med jer.

Quinoa minder lidt om en blanding mellem korn og ris. Det smager ikke af så meget, men er lækkert som fyld i salater og som tilbehør til fx gryderetter. Jeg bruger det ofte som fyld i salat eller nogle gange i vegetar-deller, istedet for bønner.

Herunder deler jeg tre opskrifter med jer. De to første er ét års tid gamle og det sidste er fra da jeg startede bloggen. Jeg ved ikke om I også kan se det, men der er sket lidt med mine billeder siden da. Dette skyldes nok et bedre kamera og så har jeg nok også fået øvet det med mad-foto en del gange nu. De gamle billeder skal dog have lov til at blive her, da de viser udviklingen på bloggen og jo stadig er ganske fine.

Læs også: 3 opskrifter med peanutbutter

bounty-3

Quinoasalat med asparges, feta og bønner.

spidskålssalat

Lilla spidskålssalat med quinoa.

 

DSC0215

Spidskålswrap med quinoafyld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*